www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Några tips som kan hjälpa dig på bättre humör

(OBS dem funkar för mig)
 
Om du har haft en dålig dag, kanske blivit ledsen för nått, din katt har spytt ner din säng eller helt enkelt du vaknade och mådde allmänt dåligt. Så är dem här tipsen din livboj för att klara av lillasysters barnkalas, familje middagen eller också bara att må bra. 

 
GÅ UT OCH SPRING!
Ett bra tips är att vara lite aktiv och gå ut och träna. Att få lite frisk luft hjälper ju också. Men man kan inte ångra ett träningspass...eller en tränings övning! Det får dig känna dig lite nöjd med dig själv och då blir man ju gladare. Det hjälper mig rensa skallen, konsentrerar mig på min aning och jag blir trött och glad på slutet av dan och jag får en god natts sömn efteråt.

GÅ OCH HANDLA!
När jag är arg och extra PMS:ig så följer jag ofta med mina föräldrar och handlar. Det gör mig glad och jag typ vet att folk är runt mig hela tiden så det är som om jg inte kan vara arg för då kämmer jag ut mig bland folk xD
Så följ med och handla och köp några kakor så blir allt lite bättre.

DINA VÄNNER!
Dina vänner är experter på att få dig att skratta och vet exakt vad dem ska göra för att få fram ett leende.
Man kan inte vara arg när man är bland folk man älskar och tycker om så mycket! Det går bara inte! 
Om dem inte är hemma är dem nog glatt med på att du slår en signal och pratar lite.
KÄNSLOR!
Jag har lätt för att gråta. Både av lycka och av sorg. Så när det går över gränsen så börjar jag gråta. Jag grät oftast ensam och när jag gråter tänker jag myyycket på allt omkring mig. Det känns bra att gråta för mig eftersom jag tänker så mycket. Men jag gillar att gråta för någon annan också, nån jag litar på och någon jag älskar. 
Det är bra att låta någon annan höra din historia och se hur du mår. Så att du inte bara går omkring ensam. Det finns många man kan prata med omkring dig. Din bästavän, pojkvän/flickvän, föräldrar, bror/syster. 
Dem är inte bara där för att skälla ut dig, ge dig mat, få dig skratta. Utan också där för att hjälpa dig och lyssna på dig. 
 
TÄNK POSITIVT!
Man måste alltid tänka att allt kommer bli bra, det kommer bli bättre, du är inte ensam och att man alltid kan ändra på det. 
Att tänka positivt hjälper dig genom mycket och om man har hjärnan med sig så är man klok nog att förstå att allt blir bra tillslut. 
Har det varit någongång du aldrig skrattat efter ett tag. Man ska inte hålla sig falsk och tro att man inte ler på riktigt. För när man ler är det p åriktigt. Det är kroppens reaktion och sätt att säga att du är glad! 
Så om du är ledsen du är bara människa och det kommer gå över.
För när man är ung är det lätt att överdriva saker. Det är det. Så om din kille är dum ochelak, LÄMNA HONOM DIREKT. Det finns miljoner-
miljarders-tusen andra människor där ute! Det finns inte bara en.
 
hörs imorgon puss

Outfit.. igår?

TröjaGina, ShortsBikbok.

Vad jag hade på mig idag

Jag slingade mitt hår igår (tog jävligt lång tid) Vi tog alla hålen i den där mössan grejen man får med som man ska slinga med. Det tog vääldigt lång tid och gjorde jävligt ont för vi försökte ta så mycket hår som möjligt... 
Det vart som om jag färgade håret helt och hållet... men det vart bra och jag vart nöjd. Såklart ska jag till frissan om nån vecka oh färga det ännu ljusare och fixa dem misstagen det blev när vi slingade hemma. Ett tips om du ska slinga håret hemma... gör inte det... gör det hos en frissa.
 
Bilder från färgningen och mitt hår och mina kläder idag
 

Jul. 13, 2013

Inatt igen

Igen som vanligt är jag uppe sent utan anledning. kollat film och lyssnat på Zara Larsson...

På tal om Zara så var hon här nere i södertälje här om dagen, i förrigår. Var och kollade på henne med Idis och hon sov senare över här. Det var riktigt kul. Skönt att få göra nått när jag faktiskt inte alls gjort nått på ett par veckor...
Zara var iaf ganska bra live! Hört att andra itne tyckte det, det var ju lite synd... Men måste få säga att hon har mini. Alltså honn var mycket kortare än vad jag trodde.

Men hela den dagen var ganska mycket in planerat. Jag cyklade till farmor ganska tidigt (vid 1, tidigt för mig) sen på hem vägen så gick jag förbi där jag skulle sommarjobba (precis nedanför där jag bor), för att ta reda på när jag ska börja osv... Ah det hade blivit lite strul och det vart ju inte roligare när jag såg salongen där inne. Hemskt.
Iaf sen hann jag chilla lite innan Ida kom och vi drog direkt ner på stan. 
Vi stannade kvar på stan och gick runt och snackade och herjade. Åt lite och gick sen hem. Gick ut sen typ mitt i natten och fick för oss att fota lite också. 

Det här var det jag såg mest... som oftast händer... ett gubb bakhuve.
 
Måste nog gå till sängs nu... inte för att jag ska göra nått imorgon men jag måste väll sova :) gonatt... eller gomorgon.

Just nu

Det här är vad jag har på mig idag. Allt från gina.
Nu drar jag till farmor :)

Felicias länk

Haha så kul (morgon humor)
 

Farmor våffla

Min farmor har ett litet problem att hon aldrig lyckas kolla in i kameran...
 
Eftersom min farmor är helt underbar så ska hon bjuda på våfflor idag (och få bort mig från mitt rum här på mit tråkiga sommarlov).
Är så taggad! saknar henne (+ har verkligen så tråkigt så jag blir taggad för sånt :D).

Så ska väl vaknta tidigt så jag kan.. asso tänker inte skriva nåmer skriver för mycket FÖR HAR SÅÅÅÅ TRÅÅÅKIIIGTTTT!!
SNÄLLA HJÄLP MIG XD
Tror jag ska hänga med Ida efteråt och gör nått liksom... gå runt?
 
Hej då och gonatt. (p.s kl ä 05:09, har ingen anledning hejdå hör mina föräldrars klockor ringa för dem ska till jobbet hejdå) 
BALOOBA
 

Snack

Nu klockan 03:20 på morgonen läste jag ett väldigt gammalt inlägg på en blogg om en tjej som tyckte till om victoria secret. Jag kände jag ville vara lika intelligent som hon var då, eftersom jag aldrig riktigt skrivit om nått sånt men är nått jag tänker på ganska ofta.
Det fick mig tänka på viktiga samhälls frågor och jag kände jag ville dela med mig vad jag tycker om dagens avgasiga-smutsiga-varma-konstiga samhälle. 

Först frågade jag min vän om råd vad jag skulle skriva om... vi kom fram till feminism och vi båda bytte åsikter i en kort stund. Det var ganska kul. Det är kul att stå för det man tycker och att det är nån som lyssnar, ni borde testa.

Efter ett tag fattade jag att feminism inte riktigt var det jag ville skriva om. Så tog jag upp google och skrev orden "viktiga samhällsfrågor". Det kändes inte heller riktigt rätt så jag funderade på vad jag tänker på i vardagen... alltså det som irriterar mig och som jag skulle vilja ändra personligen
Till att göra en lång historia kort så kom jag fram till att det jag ofta ploppar upp i huvudet när jag tänker på samhället och den som måste funka för att man skulle kunna ha samhällsfrågor eller änns liv här på jorden är den globala uppvärmningen. Jag som är en galet natur-och djur vän är det självklart för mig att störa mig när kompisen kastar glasspappret på marken när papperskorgen är två meter bort. 
Det är faktiskt sånt som stör mig mest, nerskräpningen och missbruket av natur-och djur liv!
 
Människor är väldigt lata, egoistiska och bortskämda.
Djuren eller marken kan inte skrika åt dig eller säga emot... det skulle faktiskt inte vara samma om marken du kastade ditt hamburgar papper på för att du var för lat för att slänga den skulle ha en jorbävning bara ämnat för dig för att du kastade pappret i deras face.
Eller om elefanten du tjuvjagat för dess betar precis innan du dödade den skulle kunna säga: snälla döda mig inte! jag fru och barn!
Man skyller på självförsvar och numrerna för död ökar...
Elfanten som skulle döda en människa i själförvar skulle jagats, plågats och dödats direkt av familjemedlemmar, poliser osv. Elefanter sörjer faktiskt också sina familjemedlemmar men dem vet att människan är farlig och håller sig borta, dem vet att död är normalt och att det är nått man inte kan ändra på. Dem elefanter vet bättre.

Människor finns det för mycket av. Varför ge nåd till dem människor som dödat andra. Jag kan inte låta bli att hata människan. Det ända den gör är att förstöra... Våran framgång och utveckling genom att bygga nya hus, vägar, kämpa för att trycka in alla dem där sista ynkliga människorna i små lägenheter med litet betalt från sitt jobb på ica. Man ser inte sambandet och kretsen som måste vara komplett för att alla ska kunna få syre, kunna tillverka mat osv 

Om du bygger ett hus på en tomt du hittat billigt och som hade bra utsikt och för att kunna göra det måste du hugga ner en massa träd.
I trädens grenar åker det du kallar för luft i en process som kallas fotosyntes och det du som människa som bygger det här huset måste ha. Du tänkte i det här huset ska flera generationer leva i, och när du skär ner det här trädet skär du ner en del av kretsen som i framtiden kommer att förstöra din generation som du lyckligt byggt det här huset till. Det träd du rev ner var huset till viktiga levande varelser som hjälper dig genom livet som skulle kunna vara den getingen som hjälpte dig ge blommor till din fru, som gav fotografen ett motiv.

Det ända jag gör är att panta, slänga saker i papperskorgar, sorterar mina sopor, mår dåligt av att åka bil, försöker äta och dricka ekologiskt och går hellre (vad har man annars ben för?) m.m. Jag gör inte mycket men det lilla är någonting och jag ska göra mer när jag har resurser.
 
Det här var en liten del av alla tankar som jag eldat upp i hjärnan. Kan inte skriva allt för det skulle fan bli en hel jävla bok. Det skulle vara som med alla industrier och mink farmer här i världen men det kanske kommer någon annan dag, kände jag fick ett bra flow i mitt skrivande.
Men jag hoppas att du lyssnat på mig och har nått att tycka till om det här och att du kanske som jag också hittar just min blogg som jag hittade den där tjejens blogg om några år och hittat din inre demostrations nisse.
 
 
Kråkan skiter ner din bil för att den inte bryr sig om den och för att den vet att det inte är normalt att ha en röd metall grej som värmer upp hela hans liv där mitt i hans bajs område under det träd du skonade för att bli dekoration bland all asfalt vid Ica.
 

Gray gray girl, bones black and white.

 Old selfies. 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

Enkelt

Den nya designen är klar! Jag har lite detaljer men inget stort kvar att fixa och känner mig "hemma" med den här enkla vit,grå,svart,röda design. Inte så "sommar" som man vill men den känns bra. YEAY 
Gjord för stora bilder, är mer mogen och modern stil :D 
 Gammal bild...
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0